infoCONSTRUCT
Sigla ARGHIR PRODEX

ARGHIR PRODEX

fundatia afacerii tale

ARGHIR PRODEX Buzau: Producator vibroprese pentru fabricat boltari, utilaje pentru fabricarea BCU

Firma noastra produce blocuri de zidarie din beton si beton celular usor incepand cu anul 1997. Preocuparea noastra permanenta pentru satisfacerea cerintelor clientilor ne-a condus catre infiintarea unui atelier mecanic de auto-utilare.
In anul 2000, departamentul tehnic al societatii noastre a realizat prima masina mobila pentru fabricat boltari vibropresati. Dupa ce a fost testata si utilizata intensiv in sectia noastra de productie a blocurilor de zidarie din beton, masina a intrat in productia de serie si fabricarea utilajelor pentru fabricat boltari a devenit un nou obiect de activitate al societatii noastre.
Grija fata de oamenii care lucreaza in firma nostra si dorinta de a oferi spre vanzare un utilaj fiabil si usor de utilizat ne-au determinat sa aducem continuu imbunatari acestuia si sa realizam varianta semiautomanta a masinii de fabricat boltari vibropresati.
In prezent putem realiza matrite pentru orice tip de bloc de zidarie dar si pentru pavele si borduri.
Dotarile atelierului mecanic ne permit sa realizam confectii metalice diverse:

* cofraje pentru tuburi de beton;
* cofraje pentru beton celular usor;
* matrite pentru masini de fabricat boltari ale altor producatori;
* malaxoare pentru beton.

Documentatie atasata


ARGHIR PRODEX va recomanda:

Fara imagine
MASINA DE CRAPAT LEMNE
Producem despicatoare orizontale pentru lemn de foc. Forta utila de despicare intre 5 - 30 toneforta. Consultati documentul atasat sau solicitati-ne o oferta pentru despicatorul pe care il doriti.
imagine
ADITIV SPUMOGEN PENTRU BETON CELULAR USOR - FOAMIN C
Spumogen pentru productia de BCU (beton celular usor). Realizat de producator special pentru aceasta aplicatie, Foamin C se vinde in intreaga lume incepand cu anul 1982 intr-o singura formula chimica. Ambalat la butoi de 230 kg. Se livreaza impreuna cu toate instructiunile de utilizare si retetele de preparare pentru [...]
imagine
PRESA SEMIAUTOMATA MOBILA pt. fabricat boltari din beton, pavele, borduri ARGHIR PRODEX
Utilaje mobile usoare si productive, permit realizarea de blocuri de zidarie intr-o gama larga de forme si dimensiuni, dar si realizarea pavelelor si bordurilor. Matritele sunt interschimbabile si se personalizaeaza dupa cerintele fiecarui client in parte. Aces lucru este permis si de standardul SR EN 771 - capitolul [...]
imagine
VIBROPRESA ELECTROMECANICA MOBILA CU ACTIONARE MANUALA( CU VOLAN) A MATRITEI SI CONTRA-MATRITEI
Utilaje mobile usoare si productive, permit realizarea de blocuri de zidarie intr-o gama larga de forme si dimensiuni, dar si realizarea pavelelor pietonale si a bordurilor. Matritele sunt interschimbabile si se personalizaeaza dupa cerintele fiecarui client in parte. Aces lucru este permis si de standardul SR EN 771 [...]
imagine
vand rulota pentru 5 persoane
Vand rulota pentru 5 persoane. Dotari: aragaz, frigider, radio-casetofon, centrala termica (apa calda si incalzire), panou solar pentru alimentarea cu energie electrica, butelie pentru gaz lichefiat, cort. Inmatriculata in Buzau. Ultima revizie in iulie 2010. Pret: 3000 euro.
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma ARGHIR PRODEX
are 50497 afisari
© ARGHIR PRODEX » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
ARGHIR PRODEX Buzau: Producator vibroprese pentru fabricat boltari, utilaje pentru fabricarea BCU